HONEY MIX MAX

HONEY MIX MAX Jak imunitet

Snaga pčelinjih proizvoda u ovoj kombinaciji predstavlja izvanredno sredstvo za prevenciju i liječenje mnogih bolesti i nezaobilazni su u ishrani i zaštiti ljudskog zdravlja. Prirodni med sa matičnom mliječi, propolisom i polenom je riznica hranjivih i ljekovitih supstanci. Obiluju vitaminima, mineralima, proteinima, enzimima, hormonima koji zajednički djeluju u poboljšanju obrambenog sistema.Deluju protivupalno, antimikrobno, antikancerogeno. Ova kombinacija predstavlja najjači prirodni antibiotik. Ona podstiče regeneraciju ćelija, usporava starenje organizma i otklanja znake psihičkog i fizičkog umora. Med sa ostalim pčelinjim proizvodima je eliksir mladosti i života. Najbolje je koristiti drvenom kašikom i smesu zadržati par minuta ispod jezika kako bi se apsorbovale mnoge lekovite i hranjive supstance.

HONEY MIX MAX preparat se preporučuje za jačanje imuniteta

Preparat se pokazao kao odličan imuno stimulator, povećava otpornost organizma, povećava količinu hemoglobina u krvi,reguliše krvni pritisak i poboljšava cirkulaciju.

Preporučuje se kod bolesti jetre i bubrega.

Delovanje preparata:

Prirodan sastav preparata obezbeđuje dobru apsorpciju I iskorišćenost aktivnih sastojaka.

Svakodnevnom upotrebom HONEY MIX MAX preparata obezbeđuje se optimalan unos minerala, vitamina, aminokiselina koje blagotvorno utiču na regeneraciju organizma

Način upotrebe:

Odrasli i deca starija od 7 godina: 3x dnevno jedna kafena kašičica pre jela

Preventivno 1x dnevno jedna kašičica pre jela

Deca od 3-7 godina:2x dnevno po pola kafene kašičice pre jela